24 oktober 2020

Nieuwsvanmorgen

Deel ongecensureerd jouw bijdrage

Kabinet overweegt sluiting horeca en stilleggen volwassenensport

1 min gelezen

De horeca moet mogelijk opnieuw de deuren sluiten. Daarover neemt het kabinet morgen een besluit. Ook is de kans groot dat alle volwassenensport wordt stilgelegd. Dat melden Haagse ingewijden aan deze nieuwssite.

Als je naar het restaurant wil, moet je het vanavond doenHaagse bronVanavond en morgen wordt nog koortsachtig overleg gevoerd over de nieuwe coronamaatregelen. Zo staat vanavond een overleg gepland met de burgemeesters in het Veiligheidsberaad.

Ook houdt het kabinet rekening met het advies van het Outbreak Management Team (OMT) en staat morgen nog een bijeenkomst op de agenda van de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing (MCCb).Maar als de besmettingscijfers de komende uren niet fors teruglopen, is de kans groot dat de horeca in ieder geval twee weken op slot moet.

Dit plan is zondag op tafel gelegd bij het Catshuisoverleg met premier Rutte, bewindspersonen en deskundigen. Wanneer de horeca precies de deuren moet sluiten, staat nog niet vast. ,,Als je naar het restaurant wil, moet je het vanavond doen’’, zegt een Haagse bron deze maandag wel.

Source: Kabinet overweegt sluiting horeca en stilleggen volwassenensport | Politiek | gelderlander.nl

Geef een reactie

Wat je misschien gemist hebt

New Report

Close