‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’
Lees het artikel hier...

Posted op 322/3/2020 door

ALS er een bank holiday wordt afgekondigd, heeft een run op de pinautomaten geen zin meer, want contant geld zal vanwege corona worden verboden.

Euro wankelt, wordt volledig digitale munt – Topeconoom Armstrong: ‘Coronacrisis vooral in Europa ‘grootste machtsgreep ooit’ naar virtuele dictatuur’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong gaat de Europese Unie op zeer korte termijn uitvoeren waar door onafhankelijke media zoals deze al jaren voor wordt gewaarschuwd. De corona crisis zal worden aangegrepen om een financiële en economische noodsituatie uit te roepen, contant geld permanent te verbieden, en de euro volledig digitaal te maken. Dat zal mogelijk ook met goud gebeuren, waardoor mensen die hun vermogen in goud veilig dachten te stellen, bedrogen uit zullen komen. De al jaren geplande bankenunie zal erdoor worden gedrukt, net als de eerste stappen naar een begrotingsunie. Armstrong noemt de aanstaande maatregelen die het begin zijn van een federale EU-Superstaat ‘een machtsgreep naar een virtuele dictatuur’.We schrijven al jaren dat de eurocraten in Brussel, Den Haag, Berlijn, Parijs en andere Europese hoofdsteden wachten op een grote crisis, om besluiten te kunnen nemen waar de overgrote meerderheid van het gewone volk in een normale situatie nooit mee akkoord zou gaan.

Source: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ – Xandernieuws

« Homepage